Djursvik Boule Feb. 2015

Seriespel
Den 3 feb 2015. spelade vi sista gången,
Det blev inge större förändringar i tabellen. Gun o Sture tog full pott (3 vinster) och behöll sin ledning i tabellen, och segrade.
Kerstin o Lars kom på 2.a plats. Mona och Sven kom  upp på 3.e plats.


TABELLEN FRÅN 3 feb 2015. OBS! FOTOGRAFIER ÄR NU PÅ PLATS.  2015
Nu är det ett Nytt spännande Bouleår.
ÅRSMÖTE,  21 feb. 2015 Kl 16.15 i Församlingshemmet Söderåkra (vid sidan om Kyrkan) Du kommer väl och gör Din röst hörd.

Spelprogtrammet för 2015 är spikat ocn vi hoppas att slippa ändra i datumen.

En GRILLKVÄLL, med som vanligt trevlig samvaro kommer vi att orda, det kan vi redan nu lova. Vi återkommer med mer info. så fort vi kan.Seriespelet i Skällenäshallen på "Vågen", är slutspelat. Ett stort tack till Thomas C som drog igång seriespelet. Det var 8 lag (full hall, vi har bara 4 banor). Serien bjöd på många trevliga och spännande matcher. Vi hoppas på en ny srie till Hösten 2015.
  
S
ponsorer
Vi känner oss blåsta, av "NORDEA" i Kalmar. Tyvär låter dom bli att svara på vår förfrågan, trots att dom lovat flera gånger. Däremot är dom glada om vi fortsätter vara kunder och lånar ut våra pengar utan ränta till dom.

Känner Du någon annan som vill sponsra klubben (STOR som LITEN)  eller kanske en enskild person, tipsa oss är Du bussig.

LÄNSFÖRSÄKRINGAR  I  KALMAR  LÄN sponsrar tävlingar i Djursvik. Ett verkligt trevligt samarbete som vi hoppas kommer att märkas och utvecklas. Även restaurangen 

UTKIKEN i Karlskrona
,
har vi lyckan att få ha som sponsor f.o.m. 2014.

STUFVENÄS GÄSTGIVERI
ställer självklart också upp som sponsor, Stufvenäs Gästgifveri är vår äldsta sponsor vilket är mycket glada över, verkligt trevligt.Inomhusträningen på Vågen är i full gång.
Förutsättningarna för tränigen där är:
Avgiften för spel i hallen är. 20:- / gång, eller säsongskort.
Har du kort kan du spela hur mycket du vill i hallen, och med vilken förening som helst.

För dom som väljer att bet. per gång sätter vi upp en lista där var och en ansvarar för att skriva upp att dom varit på plats. Efter vårsäsongen inkräver vi (Djursvik Boule) den totala summan för våren. Vår kassör Kerstin Hansson, översänder dessa pengar sedan till Söderåkra Bouleklubb.
Träningstiderna för Djursvik Boule är:
Onsdagar 16.30 – ca 19.30
Söndagar 16.30 – ca 19.30

Vi brukar vara mellan 10 - 14 glada boulespelare på träningen. Skulle några mer vilja komma och spela ihop med oss, är alla välkomna och vi blir glada. Det finns gott om plats och ju fler vi blir dessto roligare.Utomhus tävlingarna för 2014 klara!

Utomhus och mitt i natten "NATTBOULE" blev som vanligt fulltecknad och en rolig tävling. Fina priser från Stufenäs och Utkiken resturang i Karlskrona samt Länsförsäkringar i Kalmar län.
 

2014/ Djursvik Boule har spelat Boule med flykting-förläggningen på Möre Hotell i Söderåkra. En mycket lyckad eftermiddag.
Dom aviserade att det skulle komma ca 20-25. Vi lovade att bjuda på kaffe med bulle. När alla dykt upp var det ca 50 personer. Vi fick lite problem med kaffet. Men… det löste vi naturligtvis till allas förtjusning efter att ha improviserat lite.Vi är i full gång med Vinterserien 2014-15 i Emmaboda.  Den 5 nov.-14  startade vi.  Djursvik deltar med ett lag.
Det är den serietävling där lag från Öland, Kalmar, Lessebo, Kosta, Söderåkra och Djursvik + Emmaboda är med. Flera av klubbarna spelar med flera lag..
Ett mycket uppskattad tävling. Tyvärr har det inte gått så bra för Djursvik hittills. Det är förhoppningsvis bara temporärt.

Bilder serien.

SERIESPELET 2014–2015      
        Alla seriespelare samlade på en bild.  
 
        
              Kerstin o Lars inspekterar utkastet                     Inger kastar ut under överinseende av Sven           Ann-Merie i full konsentration

    
                                      Det var lika tycker Mona.                                                            Jag mäter så får vi veta vem som är  närmast


Paus med fika och trevlig samvaro är ett måste, när vi spelar Boule.

 
Sista bildern från 2014-15 års seriespel

Ett stort TACK till alla som deltog och gjorde fina insatser!

Detta informationw blad skall vi försöka uppdatera efter hand som vi har bågot att komma med. t.ex seriespelsinormation.

Ta mig tillbaks till  1.a sidan. 

Styrelsen för 2014 fram till årsmötet, ser ut som nedan:

    Ordf.           Sture Bondesson / mail:  djursvik.boule@gmail.com
    Kassör         Kerstin Hansson
/ mail:  Kerstin Hansson
    Sek.            Lars Carlson       / mail:  Lars Carlson
    Ledamo       Lars Nielsen       / SMS  0706 59 64 62
    Ersättare      Fredrik Lundin
    Banansvarig Lars Carlson

Övriga valda hänvisar vi till årsmötesprotolollet. (Kontakta sekreteraren)

Föreningens   531-3317


Vill Du läsa regelboken?  KAN KANSKE VARA BRA ATT KUNNA. 
Ligger upplagd på ROSENHOLMS HEMSIDA kolla där. 

  KLICKA PÅ BILDEN