BOULE I DJURSVIK   |   SERIESPEL   |   MITT DJURSVIK   |   GÄSTBOK LINK   |   SPF-serien   |   Djursviks Samhällsförening  |   JAZZ RADION

             

 Natt-Boule 3 - 4  september 2015


       

   2015-års upplaga är färdigspelad.


Så här blev prislistan 2015.


Spela boule mitt i natten torde vara vad Emil i Lönnebergas pappa kallade ett ”stålleprov". 18 lag var anmälda från Rödebyi söder till Öland i norr. Alla kom tyvärr inte till start, ett lag saknades, till synes utan anledning.  Övriga lag var "taggade" att mäta sina krafter och ta hem dom tre priserna.

Riktigt så illa att det spelas i nattmörker är det inte. Djursvik Boule tänder elljus-anläggningen när det började bli mörkt.

Att spela i ett betydligt sämre ljus än dagtid, ställer höga krav på dom som spelar. Avståndsbedömningen och precisionen blir svårare, och massor med konstiga skuggor som försvårar spelet.

Risken att frysa mitt i natten finns alltid På natt-boulen. Vi rekommenderade därrför varma kläder och även regnkläder denna tävling, som tur var, Regnkläderna behövdes verkligen under en timme. Vädergudarna var oss inte nådiga denna kväll, Störtregn vid 23 tiden något som inte fick dom tuffa boulespelarna att ge upp.
Hela tävlingen var riktigt bra, med undantag för regnet, som tur var slutfördes även denna natt-boule.Regnet öser ner.   "Vi får inte ge oss gubbar vi kör vidare"

Bild från spel om andra plats mellan Djursvik o Rödeby

Sista kastet så var det över med seger till Rödeby

_________________________


Prisutdelning.    Kl: 00:45 den 4/9 2015.

 

                   Ett STORT GRATTIS till 1.a pristagarna.
Eva och Jan-Erik Karlsson.
Även grattis till 2.an Rödeby och 3.an Emmaboda.

Någon gruppbild på deltagarna blev det inte 2015 , alla ville hem och få torra kläder.

Tackar för en trevlig nattävling.  Vi önskr alla "God Natt" och välkomna till 2016 års upplga av nattboulen.
t

TA MIG TILL 1.a sidan

COPYRIGHT ©   2012-15 ALL RIGHTS RESERVED BY / AXIO™ - SEB

Testa | Cod | Temporary