Pennypop´s Caffe Latte "Myran", född 2004 har vi köpt från familjen Nyborg i Vetlanda.
Myran är en väldigt pigg och alert hund. Hon älskar alla som kommer och hälsar på och när hon blir tillräckligt ivrig så vinkar hon med sina framtassar. Hon är inte utställd så många gånger men har fått både HP och CK vid de tillfällen hon ställts ut.
Myran har haft två kullar med valpar, sex stycken i varje. En tik från varje kull har vi sparat och när de blivit lite större är hon väldigt förtjust i att leka med dem. Myran har nu gått vidare till andra jaktmarker och det är en stor saknad.

 

 

Skonfeldt's Hjördis Hjorttunga "Hjördis", född 2006 är från Myrans första kull tillsammans med Carrottail's Mark Whitaker "Lennart".
Hjördis är en väldigt glad hund. När hon viftar på svansen rör sig hela kroppen. Hennes största idol är husse. Honom gör hon allt för att behaga.
Hjördis älskar hundutställningar och att få visa upp sig. Det har gett resultat, där hon många gånger har placerat sig bra och fått 10 CK (ChampionKvalité) och 5 HP.

 

Skonfeldt's Irma Schulz "Greta", född 2008 är från Myrans andra kull tillsammans med Loving Pal Freedom "Jakie".
Hon är vårt lill-bus som ständigt hittar på nya upptåg. De andra hundarna kan ibland tycka att hon blir lite för påfrestande men när de är ute får hon med dem när man ska springa runt och skälla på ingenting.
Hennes bästa kompis är vår yngsta katt som båda turas om att smyga på varandra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skonfeldt´s Katy Perry "Wilda", född 2012 från Greta´s första kull tillsammams med Cairnstone's Don't Try To Stop Me "Pricken". Hon är som namnet säger vår vilding. Ett charmtroll som ofta går fint i ringen men som hittills är vår ständiga "tvåa".

 

Imperie´s Hella Harmonie "Ella", född 2012 är vår första hund av annan ras än Cairnterrier som följt oss genom åren. Hon är ett bus med glimten i ögat. Vill alltid hälsa med något i munnen som hon så stolt bär omkring på. Trots att hon är yngst i flocken tror hon att hon kan bestämma innan de andra säger till.