PILBERGETS MOLLY 
3 månader
Molly har blivit gängligare i kroppen, proportionerna stämmer inte riktigt längre. Benen är lite för stora och öronen hänger i maten. Ganska busig är man vid den här åldern, tur att mamma Tessie fostrar ordentligt. Inte går det att stänga in henne heller.
"Molly Houndini" kan både klättra över kompostgaller och stänga in sig i rum alldeles själv!
4 månader
Nu har kroppen vuxit till sig, proportionerna stämmer bättre överens. Än är det en bit kvar innan "färdig" storlek.
5 månader
5 månader
6 månader
6 månader
Nu när det är vinter och kallt ute, är det perfekt att träna dressyr, och inför sommarens utställningar. Det märks på Molly nu när hon blivit 6 månader att hon har mognat. Hon tycker att det är jätteroligt att vara i ridhuset och träna. Och där finns det massor med hästskit att äta när inte matte hinner med...
Nu har Molly blivit 7 månader. Att åka skoter är spännande och kul. Man får ju komma på nya ställen där det finns massor att utforska. Att sitta vid elden och äta är toppen, vårvintern är härlig när solen börjar värma.
9 månader
Det har varit en ganska påfrestande period för matte, husse och morsan Tessie sista månaden. När man är snart nio månader så är man ju stor, kan och vet allt.
Testar var gränserna går, stänger öronen och blir en typiskt tjurig beagle som inte ger sig i första taget. Så nu har matte anmält oss på valpkurs för att träna umgås med andra och lära sig massa nyttiga saker för vuxenlivet.
10 månader
Första utställningen
Mollys första utställning var i Hissjö juni 2006. Ett 1:a pris och fjärde bästa tik i juniorkonkurrensklassen blev resultatet. Totalt tävlade nio tikar i juniorklassen. 

Tillbaka