OKHnew.jpg (14503 bytes)

pix-vit.gif (43 bytes)Tävlingpix-vit.gif (43 bytes)

pix-gron.gif (807 bytes)
gr_s_u.gif (872 bytes) OKH hemsida

gr_s_l.gif (846 bytes) Rapporter

pix-gron.gif (807 bytes)
pix-vit.gif (43 bytes) pix-gron.gif (807 bytes)
pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes)
pix-vit.gif (43 bytes) pix-gron.gif (807 bytes)

Tävlingsrapporter

pix-vit.gif (43 bytes)

 

gby81.gif (807 bytes)
pix-vit.gif (43 bytes)20 April Sala OK / OK Norden

pix-vit.gif (43 bytes)

Cissi vann i Sala
pix-vit.gif (43 bytes)

Cissi har liksom Anna öppnat denna säsong helt suveränt. Inte heller i Sala hade hon några större bekymmer, en halv minuts bom kostade hon dock på sig men det räckte likväl till seger i damernas huvudklass!

 

Som vanligt blev det flera framgångar för klubbens löpare men också riktiga motgångar för vissa..

 

Sala OK och OK Norden stod för den sista av de Västmanländska påsktävlingarna. Ännu en strålande vårdag (nästan sommarvärme) och vilket underbart skogs-TC man bjöd på. En härlig tallhed som var nästan dammsugen från skräp - fantastiskt. Lägg därtill att undertecknad startade mycket sent och som "straff för sen ankomst" fick parkera bilen 10 m från markan, 12 m från resultattavlan och 30 m från klubbstandaren...  självklart skulle det bli en kanondag... trodde jag ja...

 

Idag var det inte så många klubbmedlemmar på plats som vid de två tidigare påsktävlingarna - men flera av de som var där såg ändå till att håll sig väl synliga i toppen på resultatlistorna och det fanns alla anledning till glada miner på OKH-arna - fast en del fick lite hjälp på traven klubbkamrater som hade en mindre lyckad dag...

 
    Cissi med en välförtjänt öl.. eller saft...

eller... Välförtjänt var det i alla fall!

En av de glada var Cissi. Cissi hade en ganska tidig start och kunde genom sitt fina lopp redan tidigt i tävlingen sätta ett riktmärke för de övriga damerna, vilket det senare skulle visa sig att ingen annan rådde på. Cissi vann med trygg marginal.

 

Roger var en annan som var på hugget ordentligt idag. Med bara 48 sekunder fick han se sig slagen och förvisad till en andra plats.

Även John var revanschsugen, visserligen ingen seger men en god tredjeplats och Karl-Axel efter sig i prislistan (5:a).

 

Ragnar fick se sin värste konkurrent, Kalle Johansson, starta med en otrolig fart över tallheden - löpare och personal vid starten mumlade: "såg ni - såg ni.." (Ja, jag själv befann mig också där och kan intyga - det såg ut som en H21:a gav sig iväg). Ragnar visste att han nu måste ta i - och visst fixade han det - det händer inte många gånger om året, men idag slog han Kalle, med 38 sekunder. Men, men, säg den glädje som varar i evigt - vad hjälpte det att slå Kalle idag när Arbogas Per-Ivar Möllberg fått till ett superlopp och var nästan 5 minuter före Ragnar...

 

I Öppen 9 klassen (samma bana som D21) fajtades våra juniorpöjkar om 10-mila platser. Robert var "bara" 1.33 efter Cissi. Hannes och Marcus tog lite längre tid på sig, men samtliga 3 kvalade in i 1:a laget vid kommande helgs 10-mila.

 

I H50 hände inte heller idag något värt att rapportera - förutom att webmaster inspirerade av Kalle Johanssons raketstart, bommade 1:a med 7 minuter och var ohjälpligt sist i klassen ända fram till 4:e kontrollen. Därefter fastnad han i ett gallrat småbjörksområde och höll aldrig på att ta sig ur men väl tillbringa såg lång tid krypandes, klättrandes och uttalande många otrevliga ord att han kom överens med sig själv om att det är just sådant här som gör att man aldrig mer vill orientera. En grinig skäggig elak webmaster kom så småningom i mål och hade då slagit alla tankar på att anmäla sig till dalatävlingarna ur hågen - inte blev det bättre när han dessutom fick se en munter min på en klubbkamrat som nöjd för dagen tryckte i sig några varmkorvar och undrade var jag varit...

pix-gron.gif (807 bytes)
pix-vit.gif (43 bytes) pix-gron.gif (807 bytes)
pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes) pix-gron.gif (807 bytes)
pix-vit.gif (43 bytes)


up.gif (861 bytes)

pix-gron.gif (807 bytes)
Sidan senast uppdaterad 03-04-23 av Åke Larsson pix-gron.gif (807 bytes)