2007-08-02

Det verkar som att webmastern har varit på låååång semester... Jag hade ju tänkt att uppdatera hemsidan med nya bilder m.m. för länge sedan, men bla besvär från musarmen har hindrat mig. Nu har jag äntligen uppdaterat sidan. Igår var vi på besök hos Inger och Harry och träffade Humlan och Jullan (Conan och Coral). Båda har vuxit och utvecklats fint.  Bilder från besöket hos dom i Påsk samt igår hittar ni i galleri. Några nya bilder på Berra, Lady och Zorro lagt ut. Ciara har äntligen fått en egen sida.

Donna och Diva flyttade hemifrån redan i april. Båda bor i Finland nu. Donna bor hos FIN*Marmatin och Diva hos FIN*Dunderkattens.

 

2007-04-12

Det var ett tag sen .... Det har väl egentligen inte hänt så mycket sedan sista uppdateringen, men framför allt kan jag bara skylla på min egen lathet för att inte ha gjort nånting åt hemsidan på sååå länge. Efter att ha fotograferat 8 kattungar, behandlad bilderna och lagt ut dom på nätet  varje vecka i 12 veckors tid hade jag inget vidare lust/ork att hålla på med det...;) Dessutom började min gamla trotjänare till digitalkamera kännas lite för långsam. Nu har jag fått en lite tidig födelsedagspresent som jag försöker lära mig... nämligen en digital systemkamera Canon EOS 400D...=)) Den har så mycket finesser och funktioner att det lär ta länge innan jag kan den ordentligt. Men lika har den helt otroliga möjligheter.

Vi har fortfarande 2 helt underbara kattungar till salu- Donna och Diva. Kolla dom senaste bilderna på dom här.

Vi har varit och hälsat på Coral, Conan och Chai (eller Jullan, Humlan och Ruben numera) under påsk, dom bilderna kommer snart, likaså bilder på vår Ciara .

 

2007-02-02

Idag GRATULERAR vi B-kullen som blir 3 år!!  Ny sida- export lagt ut.

 

2007-02-01

Nu har Dharma och Delta flyttat till sina nya hem. I helgen hade vi besök från "fjärran land" Japan när Delta hämtades till sitt nya hem hos Hisako Imaizumi och Azure Blue Cattery.  Nu finns 12 veckors bilder på D-kullen ute.

Lycka till Catharina och Anders samt Hisako med kattungarna!

 

2007-01-24

Nu har jag lagt ut 12-veckors bilderna på C-kullen.

 

2007-01-22

Äntligen hinner jag uppdatera hemsidan, fast inte med allt jag hade tänkt... Helgen gick åt  med att fotografera kattungarna och pussa på Chai, Conan och Coral som nu har flyttat till sina nya hem. Bilder på dom kommer så småningom bara jag kan välja ut dom bästa... Idag har jag lagt ut 11- veckors bilder på D-kullen. Snart är dom också färdiga att flytta hemifrån. Två vackra och sällskapliga honor, Donna och Diva, är kvar till salu. Här hemma känns det lite tomt när vi har bara 5 kattungar istället för 8...=))

 Vi önskar Caisa, Inger och Harry lycka till med kattungarna! Och tackar för Saras presenter!

             

2007-01-18

Nu är C-kullen 12 och D-kullen 11 veckor gamla. Nya bilder försöker jag hinna lägga ut till helgen... Coral är nu bokad, Donna och Diva är kvar till salu.

 

2007-01-13

Äntligen har jag hunnit lägga ut  10-veckors bilder på D-kullen.  Vi gratulerar även Zorro som fyllde 2 år 11/1!!!  

 

2007-01-10

Nya bilder lagt ut på C-kullen, nu 11 veckor gamla.

 

2007-01-06

Nya bilder på D-kullen lagt ut.

 

2007-01-03

C-kullen är 10 veckor idag. Dagens fotosession gick lätt och kattungarna poserade fint... kanske det berodde på att dom hade nyss fått god mat och var lagom trötta...=))  Se och njut av resultaten här.

 

 

2006-12-30

Nya bilder på D-kullen lagt ut.  Vi vill även önska alla gott slut och GOTT NYTT ÅR!!

 

2006-12-27

Nya bilder på C-kullen. Idag ville dom inte bli fotograferade och inte heller hade jag tid att jaga dom med kameran... så det blev bara en bild var =))

 

2006-12-21

Idag är D-kullen 7 veckor. Dom var verkligen på poseringshumör, så jag har lagt ut extra många bilder... Igen måste jag ändra färg på ena kattungen-  det ser ut som att Donna är svartsmoke-vit bicolour och inte svart-vit. Det här med att bestämma färger och mönster verkar inte vara min starkaste sida...;) Jag kanske borde gå någon kurs inom ämnet?  Nu är även Dharma tingad, då är bara Donna och Diva kvar till salu.

 

2006-12-20

C-kullen är 8 veckor idag... Oj, vad tiden går när man har roligt. Det är inte länge till när dom flyttar hemifrån. Idag var dom ganska medgörliga och poserade snällt när jag tog fram kameran... resultaten hittar ni här.  Sen har jag kommit fram till att Coral är svartsköldpaddsilvertabby-vit och inte smoke som jag först trodde. Inte heller är Ciara smoke, men vad hon har för mönster har jag inte lyckats klura ut, silvrig är hon hur som helst. Det här med färger och mönster är inte alltid så lät...=)

 

2006-12-15

Nya bilder på C-kullen lagt ut.

 

2006-12-14

Nu har kattungarna blivit 6 och 7 veckor gamla. Dom är nog mer vilda än tama... Jag har lyckats ta några bilder på D-kullen, men varken ork eller tålamod räckte till att krypa på golvet längre och fotografera 4 blixtsnabba kattungar till... =))  Jag gör ett nytt försök till imorron.

 

2006-12-10

Äntligen finns det nya bilder på D-kullen ...

 

2006-12-09

Denna veckas bilder kommer lite senare än vanligt... 6-veckors bilder på C-kullen finns här.  Bilder på D-kullen kommer så småningom...

 

2006-12-01

Nu är det klart... lilla "Gremlin" Ciara stannar hos oss.

 

2006-11-30

D-kullen blir  5 veckor idag... nya bilder finns ute.

 

2006-11-29

Resultat från dagens fotosession med C-kullen hittar ni här... och vad kattungarna tyckte om det syns på startsidan. =))

 

2006-11-26

Nu har även kattungar i D-kullen fått sina namn. Dom heter: Donna, Diva, Dharma och Delta.

 

2006-11-24

D-kullen har hunnit bli 3 veckor... nya bilder ute nu.

 

2006-11-22

Tiden går fort när man har roligt... kattungarna i C-kullen är 4 veckor idag. Dom har även fått namn. Hälsa på Coral, Conan, Ciara och Chai här...

 

2006-11-16

Nya bilder på D-kullen lagt ut.

 

2006-11-15

C- kullen har blivit 3 veckor. Dom var måttligt entusiastiska av fotosessionen idag... se bilderna på kattungesidan.

 

2006-11-09

Kattungar i D-kullen har blivit en vecka gamla. Dom var nästintill omöjliga att fotografera, men dom få bilder som lyckades är nu utlagda...

 

2006-11-08

2-veckors bilder på C-kullen lagt ut.

 

2006-11-04

S*Mood Indigo's Bianca födde 4 kattungar den 2 november. Det blev 3 honor och en hane. Bianca insisterade att få bo ihop med Lady i samma bolåda, så nu har dom gemensam vårdnad av  8 kattungar och alla mår bara fint.

 

2006-10-30

Äntligen är hemsidan ute igen...

 

2006-10-25

Vi har kattungar!  S*Blecktrumman's Pink Lady och CH (N)Humlesnurr's Black Zorro fick idag 4 fina kattungar- 2 honor och 2 hanar.  Båda honor är svartsköldpadd-vita med eventuellt silver och  hanarna är röd-vita. Färger och mönster kan dock komma att förändras...=) Mamma och barnen mår alla bra.

 

2006-10-24

Det var ett tag sen sista uppdatering... Jag får skämmas över hur lat jag har varit med hemsidan. Det hela började väl när vi bytte internetleverantör och jag skulle få flytta hela hemsidan till en annan adress. Det kändes krångligt och jobbigt eftersom jag inte har så mycket datorkunskaper. Dessutom var jag less på layouten på den gamla hemsidan och hade absolut inte tid att börja göra om allt. Jag pluggade då 10 p. kardiologi vid sidan av mitt heltidsarbete... och nånstans behövde jag hitta tid för familjen och hushållet också. Efter kursen har jag bara inte orkat ta tag i det hela före nu... Hemsidan är inte helt färdig ännu, men jag försöker fixa det allt eftersom.

Vi går i väntans tider... Lady ska ha sin första kull denna vecka och Bianca veckan efter, pappa till båda kullar är vår Zorro. Vi längtar verkligen efter kattungar för det är 2,5 år sedan sista kullen. Vi har varit på några utställningar med varierande resultat. Zorro blev Champion i maj i Örnsköldsvik och efter det har vi inte ställt ut katterna. Berra blev kastrat i juni när han började kissmarkera sitt revir inomhus. Vår älskade första skogis Emil- S*Poo Nai's Chai and Chapati har flyttat hemifrån. Vi var tvungen att omplacera honom eftersom han och Berra höll på slåss. Emil trivs bäst som ensamkatt och bor nu på en gård där dom har hästar. Han får vara fritt ute och jaga möss och fåglar. Han gillar även att spana på hästarna när dom är ute i hagen. Vi saknar honom mycket, men är lyckliga över att han mår verkligen gott.

Vi har även fått "barnbarn". Berra fick en dotter- Gorgonzola- hos FIN*Dunderkatten's ifjol, mamman heter IC S*Redtail's Miss Deere. I maj fick S*Mood Indigo's Blossom 7 pirater med S*Rockringen's Daddy Cool hos S*Just Catnap's. Samma månad föddes  S*Rönngården's Java- dotter till S*Mood Indigo's Bree och CH S*Tigeröga's Martell VS.