Här kan du läsa senaste nytt!
Händelser 2005
Händelser 2006
Händelser 2007


2008-10-06

Alf, Tomas och Hasse lyssnar på Mollys drev.
 
I helgen har vi varit till Haparanda på drevprov. På fredag fick Molly efter långt slagarbete upp den största hare vi någonsin sett (den var större än hunden). Hon lyckades hålla den på benen i 66 minuter vilket blev en 2:a hare.
På lördag var det gränsälvskampen (Sverige-Finland) där Tessie var uttagen. Tyvärr hade vi inte turen på vår sida den dagen, så det slutade med en 0:a. Trots det vann Sverige vilket vi får glädja oss åt. 
Tack till alla som varit med och anordnat ett suveränt 20 års-jubileumsarrangemang, vi hade en jättetrevlig helg i ert sällskap (och även ni övriga deltagare). Det är det som gör det värt att sitta 80 mil i bilen.


2008-08-19
Det har varit sparsamt med utställningar i sommar, men vi  har hunnit med beagleklubbens utställningar nu i augusti.

I Kalix den 2 augusti fick vi träffa Pilbergets Ina som var med på sin första utställning.  Husse Bengt-Arne gjorde det jättebra i utställningsringen och hon fick ett förstapris och mycket fin kritik av domaren Lars West.
Sämre gick det för våran Molly som hade alldeles för glad svans som resulterade i ett 2:a pris. Tessie fick Ck och blev andra bästa tik. Totalt var det 31 beaglar med vilket är utställningsrekord för Norrbottens Beagleklubb.

I Flurkmark i lördags (16/8) på västerbottens beagleklubbs utställning fick Molly sitt första Cert och slutade som tredje bästa tik. Tessie fick Ck och blev fjärde bästa tik.


2008-06-04
Tyvärr blir det inga valpar den här gången. Tack till alla intresserade som hört av sig, hoppas att ni lyckas få tag på valp från annat håll.
I helgen har vi varit till Piteå på utställning. Molly fick ett 1:a pris och 2:a i jaktkonkurrensklassen.


2008-04-27
Tomas har nu varit till Martin i Årsunda och parat Tessie med Stämmlocks Sudden. Så om allt går bra blir det valpar till midsommar. 


2008-03-15
Vid norrbottens beagleklubbs årsmöte utsågs Molly till årets debutant avseende första jaktprovstart. Det var på Haparandaprovet hon debuterade med 2+3:a Hare och blev provets bästa hund. Det känns jättekul att hon går i sin mors fotspår, Tessie blev årets debutant 2004. 
På beagleklubbens hemsida finns mer att läsa från årsmötet.


2008-02-10
Tyvärr så ser det inte ut att bli några valpar efter Molly och Tiki. Det har nu gått 6 veckor efter parningen och Molly är lika smal fortfarande. Vi väntade på att Tessie skulle börja löpa också men hon ser ut att vänta till i slutet på maj då hon brukar löpa.