www.discjockey.nu

Discjockey med erfarenhet

Jag är en engagerad DJ med många års erfarenhet av bröllop, fester och event med gäster i blandade åldrar och med blandad musiksmak. Framförallt spelar jag i Uppsala och Stockholm då jag bor i Knivsta. Under mina år som DJ har jag spelat på fritidsgårdar, hembygdsgårdar, studentfester, nationer, födelsedagsfester och bröllop. Läs mer om mina år som DJ!

Musik för fest!

För mig är känslan av att starta en ny låt på dansgolvet och alla börjar dansa exalterat helt otrolig! Det gör att jag letar konstant efter ny och gammal musik som det går att dansa till och försöker utveckla mig som DJ. För mig är musikstilen inte det primära utan snarare att läsa dansgolvet och alltid försöka få den rätta känslan och upplevelsen för gästerna. När vi planerar er fest går vi tillsammans igenom vilken musik och vilket upplägg ni vill ha på er fest.

Ljud och ljus

Ljud och ljus är en viktig för en lyckad fest, show, konsert, event eller dansuppvisning. Bra ljud är en given början, sedan kan man komplettera med ett par färgade lampor eller mer avancerade visuella effekter. Jag tycker att detta är ett område som är väldigt roligt att jobba med och hjälper gärna till med att få ert arrangemang att sticka ut.

Hyr högtalare och discoljus men fixa musiken själv!

Det finns även möjlighet att hyra ljudanläggning utan DJ där du själv fixar musiken med Spotify, CD eller dator. Det funkar också utmärkt för karaoke eller trubadur. Mer info om vad du kan hyra hittar du här!
Vill du ha hjälp att komma igång som DJ eller har frågor så får du gärna höra av dig, jag tycker det är jättekul att hålla på med det här!